Analytics

Med begreppet Analytics menar vi i princip allt som har med data att göra. Vi hjälper er med allt från uppsättning av spårning på er webbplats eller applikation till att analysera, visualisera och framförallt att ta action på er data.

Webbanalys
Nå ökade insikter om era besökare på webben och/eller i er app. Vi hjälper er med implementation, datakvalitet och uppföljning oavsett om ni arbetar med Google, Adobe eller Matomo.
Tag Management
Med ett väluppsatt Tag Management-konto förbättrar ni er möjlighet till uppföljning av statistik, samt slipper invänta nya releaser för att få ut ny kod till webben.
Datavisualisering
Trött på tråkiga PDF-er eller Excel-ark? Vi hjälper er att sätta upp pedagogiska och grafiskt snygga dashboards istället! Vårt fokus är att visualisera det ni faktiskt har nytta av att kunna se för att ta konkreta beslut.
Attribution
Vad är en kampanj faktist värd på riktigt? Vi hjälper er att förstå vilka vägar era kunder tar för att sedan handla av er. Vi arbetar dels med kända attributionsmodeller men kan även bygga egna och kundanpassade.
Omnikanal
Det blir allt mer vanligt att vi använder webbplatser som skyltfönster för att sedan gå in i en butik och köpa varan, eller tvärtom. Vi hjälper er att förstå hur era kunder rör sig mellan de olika kanalerna och hur onlineaktiviteter påverkar butiksförsäljning.
Utbildning
Visst vore det bra om man inte behövde lägga alla ägg i korgen hos en leverantör? Vi hjälper er att höja er kunskapsnivå internt för att ni ska kunna göra fler saker på egen hand och arbeta på en mer avancerad nivå i verktygen.